







Have you ever seen a horse with toes? Million of years ago, horses had many toes. They had four toes on each front foot. They had three toes on each back foot.

These small horses lived in the forests. Their toes helped them run over the soft wet ground.

It was once very hot in the forests. But the weather changed later. It became

cold. Many trees could not live in such cold weather. So they died and fell. Open fields took the place of forests. They made the ground dry and hard.

Horses began to get bigger with climate changing. On the dry, hard land. Horses needed only their middle toes for running. Their middle toes became hard after a long time. Horses had only one hard toe on each foot. We call it 'hoof'.

根据背景文章 同答问题

1	. Why did the middle toes of the horses become hard?	
-		
2	2. How many toes did a horse have all together in the past?	
-		

四、阅读文章,选择最佳答案

Isn't it surprising that we spend so much time talking about food? 'Have you ever eaten...?' 'What did you have for lunch?' and so on. And yet when you travel from one country to another, you find that people have quite different feelings about food. People often feel that what they eat is normal, and that what other people eat is strange or silly. Eating, like so many things we do, becomes a habit which is difficult to change. Americans like to drink a lot of orange juice and coffee. The English drink tea four or five times every day. Australians deink a great deal of beer, and the French drink wine every day.

The sort of meat people like to eat is also different from one country to another. Horse meat is thought to be delicious in France. In Hong Kong, some people enjoy eating snakes. New Zealanders eat sheep, but they never eat goat meat. The Japanese don't like to eat sheep meat because of its smell, but they enjoy eating raw fish.

So it seems that although eating is a topic we can talk about for hours, there is very little common sense in what we say about it. People everywhere enjoy eating what they have always eaten, and there is very little we can do to change our eating habits.

	() 1. The topic peo	ple spend much tir	ne talking about is _	·		
	A. lunch	B. food	C. meat	D. bread		
	() 2. People often feel that what others eat is					
	A. normal	B. bad	C. strange	D. terrible		
	() 3. According to	this passage, Eng	lish people drink tea	times ever		
lay.						
	A. three	B. four	C. three or four	D. four or five		
	() 4. People's eating habits					
	A. are easy to change	B. sh	ould be changed			
	C. are difficult to cha	nge D. ne	edn't to be changed			
	() 5. In the last par	agraph, 'commoi	n sense' means	·		
	A. 普通感觉	B. 普通意义	C. 一般感官	D. 常识		



根据背景文章,判断正误

-) 1. Long ago a horse had fewer toes than a horse today.
-) 2. Those small horses had many toes because they had to run over the soft wet ground.
 - () 3. It took many years for horses to become bigger.
- () 4. For running on the soft land horses used their middle toes more than any of the others.
- () 5. The title of this passage could be 'horses have changed much over years.'

e.g. front

4. place



	I sat in front of Miss Wang. 1. help
-	2. once
	3. hard
_	

5. each

参考答案:

一、根据背景文章,判断正误

1-5 FTTFT

- 二、根据背景文章,回答问题
- 1. On the dry land, horses needed only their middle toes for running.
 - 2. Fourteen toes in total.

本题需要运用一定的知识常识。根据"...for toes on each front foot... three toes on each back foot..." 可知两只前脚加上 两只后脚一共有14只脚趾头。

三、用以下词或词组造句

- 1. He can't help crying.
- 2. He once lived in Shanghai.
- 3. He always works hard.
- 4. This is a perfect place for holiday.
- 5. Each year, they go to Europe.
- 四、阅读文章,选择最佳答案
- 1-5 BCDCD

更多精彩内容扫一扫



(本版由新东方泡泡少儿教育供稿)